Her er der et par billeder fra de første par måneder jeg havde i Schweiz. De første er fra dagene efter jeg kom, et par stykker fra mine venner i skolen og fra de ting jeg har været rundt og se. Det var en super start, og jeg føler at jeg allerede på det tidspunkt kom godt rundt omkring og fik set en masse af Schweiz’ fantastiske na- og kultur.

De første tre her er fra min første uge. Lige netop her var der en festival i den nærmeste størrere by, og jeg tog afsted 9/10 dage sammen med min værtsfamilie eller mine venner. Der var masser af forskellig mad, der var forlystelsesparker og der var masser af mennesker. Festivalen hedder Badenfahrt og kommer kun en gang hverrt 10. år, så der ramte jeg plet.

Det her er vores nabohus, og jeg kan huske at jeg synes at farverne var urealistiske stærke og flotte, så derfor tog jeg et billede af det.

Her nogle af mine venner. På det første billede er min kontakperson fra YFU og en pige fra Brasilien. Det andet er det første billede jeg har med mine venner fra klassen.

De her er fra en enmeuge vi havde på tværs af klasser og årgange på min skole ugen før efterårsferien. Jeg var sammen med et par piger fra min klasse og vi havde det super sjovt på vores “Geografi Live”-uge. Vi rejste med tog hver dag til forskellige steder i Schweiz. Vi har blandt andet set Basel, Aarau og vi var inde i et bjerg og se en Skiffermine! Jeg var super glad for at få muligheden for at rejse rundt i Schweiz med skolen på den her måde.

Det sidste billede her er af Anja og mig. Anja er også udvekslingsstudent og bor bare tre huse op ad min vej. Vores værtsfamilier er gode venner, og hun er i min parallelklasse, så vi ser hinanden til hverdag og så snakker vi kun tysk sammen, hvilket jeg er rigtigt glad for! Hun er også en af mine bedste venner her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *