Mit første indløg her på bloggen er lige til at starte op med. Jeg vil begyndte at lave blogindlæg om lidt af hvert, fra mit propfulde teen-liv. Jeg vil skrive indlæg om ting, som jeg finder sjove, spændende eller vigtige – ikke kun for mig, men ting, som også kunne interessere andre og inspirere til at komme ud og lave nogle nye og (måske) anderledes ting.
Jeg håber at komme til at skrive alt fra hverdagstanker til anmeldelser af forskellige ting herinde. Jeg håber også, at jeg med den her blog, kan give én som dig noget godt læsestof eller en lille pause fra hverdagen og tænke over hvad det egentlig er du holder af at lave 🙂

1000 tak for at kigge forbi, jeg håber du har lyst til at følge med en gang i mellem!

Knus,
Solveig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *